Fashionstyling & Make-up

Professional styling & make-up for professional people.

 

Fashionstyling & make-up voor een fotoshoot, commercial, TV, modereportage, fashionshow? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Uitgebreide ervaring in styling & make-up voor:

• Celebrities (Helena Christensen, Tom Odell, Cynthia Reekmans, ...)

• Fashionbrands (Levi’s®, Sock You, Good-on-Heels, ...)

• Televisie (commercials, presentatrices & gasten, ... TV Limburg, Libelle TV)

• Magazines (Libelle, Flair, Sjiek, ...)

PORTFOLIO

Brand / Boetiek

Uitstraling en imago is alles!

 

Ben je een merk of boetiek en wil je je klanten graag uitnodigen voor een kleur- en/of stijlanalyse waarbij personal shoppen aangeboden wordt? Je klanten zullen weten welke kleuren en kledingstukken ideaal voor hen zijn en volledige outfits kunnen samengesteld worden.

 

Aangevuld met een make-up zullen de klanten helemaal stralen en genieten van de verwennerij! Referenties: Mayerline, Laurèl, Optiek Karine, ...

 

 

 

Bedrijf / Teambuilding

Bedrijven op zoek naar een originele teambuilding gericht op de innerlijke en uiterlijke betekenis van kleur...er zit namelijk veel waarheid en betekenis in kleur. We bieden teambuilding activiteiten aan met een presentatie over kleur & stijl gevolgd door een workshop.

 

Uitstraling & imago is alles. Je kan ons ook inschakelen om de outfits van je personeel samen te stellen die aansluiten bij je visie. Uit ervaring weten we dat vrouwen dol zijn op makeup workshops als teambuilding en we werken ook samen met partners die een aanbod hebben voor de mannelijke collega’s. (cocktail tasting, barbier, geuranalyses, …)

REFERENTIES

Events

The sky is the limit!

 

Alles is mogelijk met een goede dosis enthousiasme en passie! We staan open voor allerlei creatieve concepten en werken voor verschillende opdrachtgevers. Op afspraak kunnen we samen brainstormen welke formule we kunnen uitwerken.

 

Bij opendeurdagen of lanceringen van nieuwe producten/collectie met een link naar kleur, stijl & make-up, bespreken we graag onze diensten.

 

Organiseer je een event en heb je nog fashion stylisten of make-up artiesten nodig, contacteer ons en we helpen je graag verder. We werken met een groot team van freelancers dus heb je een event met 1OO, 200, 500 gasten, … dan helpen we je graag verder.

Consultancy

Een frisse nieuwe blik op jouw idee!

 

Vaak kan iemand extern een heel andere kijk geven op vlak van uitstraling, concept, productie, marketing. Gebaseerd op jarenlange marketing & retail ervaring, kan je gebruik maken van onze consultancy diensten in de vorm van een éénmalige opdracht, een project of een lange termijn opdracht.

 

Ervaring in de organisatie van fotoshoots & modeshows voor diverse merken, ontwikkelen van perspakketten, trendopvolging, winkelpresentatie, ... kortom alle facetten die onmisbaar zijn om een merk/event visueel sterker te maken.